Hytteinformation

Hytteinformation


Udsigt fra græsset bag hyttenUdsigt fra græsset bag hytten

Dehnshytten og lejrpladsen er privat ejendom og ejes af Svend Gønges DIvison.

I Dehnshytten er der et samlingslokale med borde og bænke samt brændeovn til opvarmning. Endvidere har hytten en varmepumpe, så hytten har et behageligt klima. Der er toiletter til herrer og damer  med to toiletter og to brusekabiner i hvert rum.
På 1. sal er der to sovesale i forlængelse af hinanden med tilhørende madrasser (husk at bruge lagner). Ved siden af køkkenet er der et lederrum, hvor der er fem sengepladser, brændeovn, bord og taburetter.
I køkkenet er der to komfurer, køleskab, skabsfryser og kaffemaskine. Der er også en fryser og et køleskab i udhuset. Køkkenet har tallerkener, bestik og kogegrej til 40 personer. Brugerne skal selv medbringe viskestykker og karklude.
Husk at fjerne madvarer af enhver art fra køkkenet, de næste vil alligevel ikke bruge det, som I har efterladt. Rengøringsmidler og opvaskemiddel findes i
hytten.

Lejrpladsen findes også på Ud i naturen, hvorfor I som lejere kan oplevere, at der er andre på lejrpladsen. http://udinaturen.dk/facilitet/Dehnshytten%20ved%20Vordingborg/5642